Bøger / skønlitteratur / roman

Jeg så et menneske


Beskrivelse


Michael Turner mister sin kone Caroline og flytter til London. Her bliver han venner med naboerne, ægteparret Josh og Samantha. En eftermiddag bliver livet ændret for dem alle tre for altid, da Michael træder ind i naboparrets hus.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. okt. 2016

af

af

Camilla Bøcher Roesen

d. 28. okt. 2016

På en enkelt eftermiddag ændres livet for altid for Michael Turner og hans naboer Josh og Samantha. For læsere af domestic thrillere.

Michael Turner har mistet sin kone og flytter til London. Her møder han sine nye naboer, ægteparret Josh og Samantha, som han bliver venner med. En eftermiddag går Michael ind i Josh og Samanthas hus, hvilket får altoverskyggende konsekvenser for dem alle tre. Michael, Josh og Samanthas historier bliver fortalt i en blanding af fortid og nutid. Ind imellem kapitlerne med Michael, Josh og Samantha fortælles historien om den amerikanske dronefører Daniel, der var skyld i Michaels kones død.

Historien i bogen folder sig langsomt ud. Den er hele tiden på kanten til at man som læser mister koncentrationen, så den kræver en tålmodig læser. Men den holder lige præcis balancen og tålmodigheden belønnes. Man ønsker at vide hvordan historien om Michael, Josh og Samantha ender. Kapitlerne om soldaten Daniel kunne uden problemer udelades, men de er ikke ødelæggende for resten af historien.

Domestic noir/domestic thriller genren er de seneste år blevet meget populær. Kvinden der forsvandtKvinden i togetSkæbne og hævn og Kvinden i toget er de mest kendte. Men Skæbne og hævn er også en velskrevet repræsentant for genrenDomestic noir/domestic thriller genren er de seneste år blevet meget populær. Kvinden der forsvandt og er de mest kendte. Men Skæbne og hævn er også en velskrevet repræsentant for genrenDomestic noir/domestic thriller genren er de seneste år blevet meget populær. Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget er de mest kendte. Men er også en velskrevet repræsentant for genren.


Politiken

d. 21. jan. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 21. jan. 2017