Bøger / faglitteratur / øvelser

Jeg savner os : en guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed


Beskrivelse


Praktisk guide om at bevare nærheden, fortroligheden og kærligheden i parforholdet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. juni 2018

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 28. juni 2018

Parterapi i bogform, for alle der har brug for inspiration til hvordan man holder kærligheden i live.

Forfatteren arbejder til dagligt som parterapeut og har skrevet bogen med udgangspunkt i de problemstillinger han har mødt i sin praksis. I bogen fokuseres på de mest almindelige parforholds- og samlivsproblematikker, suppleret med praktiske og konkrete øvelser man kan lave sammen og hver for sig. I bogen kommer han omkring emner som: Den tavse mand, de 7 niveauer af intimitet, undgå sammensmeltning, kærtegn er en genvej til intimitet, samt erotik og intimitet i soveværelset m.m. Bagerst i bogen findes en liste med litteraturhenvisninger og kilder.

Bogen er skrevet i et let tilgængeligt sprog, uden akademiske referencer og med henblik på at hjælpe med de helt almindelig parforholdsproblematikker.

Andre gode parforholdsbøger er fx den moderne klassiske Det levende parforholdPas på parforholdet men også bogen Pas på parforholdet har gode råd til et sundt parforholdAndre gode parforholdsbøger er fx den moderne klassiske Det levende parforhold men også bogen har gode råd til et sundt parforhold.