Bøger / faglitteratur til børn

Jeg tænker, jeg er! : en bog for børn om bekræftelser


Beskrivelse


Om hvordan det man tænker kan smitte af på det man oplever i sit liv, og om hvordan man kan vende negative tanker til positive bekræftelser. Til sidst en 7-punkts vejledning i hvordan man kan gøre, når man gerne vil ændre noget i sit liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. dec. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 19. dec. 2016

En bog om at tænke positivt og tro på sig selv til børn fra 3 år og deres forældre. Det meste af bogen er skrevet til børn og er velegnet til oplæsning for børn fra 3 år. Selvlæsning fra 8 år.

I en indledning fortæller bogens forfattere om, hvordan det man tænker kan smitte af på det man oplever i sit liv, og om hvordan man kan vende negative tanker til positive bekræftelser. Herefter er der 12 dobbeltsider med eksempler på at vende negative tanker til positive bekræftelser. Til sidst en 7-punkts vejledning i hvordan man kan gøre, når man gerne vil ændre noget i sit liv.

Bogen er let at læse. Teksten er kort og enkel, og den handler både om det, man gerne vil ændre på hos sig selv, om at gøre noget og at lære af sine fejl. Eksemplerne er gode og velvalgte, og Manuala Schwarz' glade tegninger understøtter og supplerer teksten. Bogen er velegnet til brug i familien, og blandt fagfolk i skoler og børneinstitutioner.

Supplerer Carsten Sommerskovs serie "historier der virker" for de 3-12-årige, fx Du er god nok.