Bøger / skønlitteratur / krimi

Jeg tilgiver dig - ikke : krimi


Beskrivelse


En narkohandler findes brutalt myrdet. Han var ven med Eva Bandsted, som er milliardærarving og forretningskvinde med smag for at freelance som detektiv. Snart er Eva indblandet i et mordmysterium med tråde til Londons brutale underverden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. feb. 2020

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 27. feb. 2020

Eva Bandsted får nok at se til, da hun ufrivilligt bliver blandet ind i en mordsag med tråde til en brutal underverden i London, og hvor endnu en skæbnesvanger ingrediens er et måske korrupt politi. Guf for dig som sluger en underholdende krimi.

Jan Thieles nye handlekraftige heltinde Eva Bandsted er 35, tidligere topmodel, enke og så er hun milliardærarving til og øverste leder af sin families industrikoncern, som fremstiller fjedre. Eva færdes også hjemmevant i nattelivet i London, hvor hun ejer en natklub og har en forkærlighed for kokain. En dag finder hun til sit store chok sin homoseksuelle ven Allan myrdet. Han handlede med narko, var hårdtslående dørmand i Evas klub og iførte sig indimellem som transvestit en kjole. Eva kan godt lide en god detektivopgave og hun er snart blandet ind i sagen som fører hende til en skræmmende leder af Londons underverden, som i øvrigt har en sexet søster, der frister den ellers mandeglade Eva Bandsted, måske mere end godt er? Det er Jan Thieles krimi nr. 12. Han har også skrevet serien med privatdetektiven Frants Hjejle som hovedperson fx Døden på vej derhenDøden på vej derhen. Bind 1.

Velskrevet krimi med en spændende ny kvindelig hovedperson, der rummer nuancer til flere krimier med hende som deducerende hovedperson.

Jakob Melander skriver om politikorruption i Ind i den hvide natMørk hævn. Mørk hævn foregår også i en brutal underverden i LondonJakob Melander skriver om politikorruption i Ind i den hvide nat. foregår også i en brutal underverden i London.