Bøger / skønlitteratur til børn

Jeg vandt!


Beskrivelse


Billedbog. Så er racerløbet igang, 9 forskellige køretøjer kæmper om at komme først. Hvem vinder? Bliver det motorcyklen, flyet eller racerbilen - eller måske en helt anden?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2014

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 20. okt. 2014

Så er racerløbet igang, og 9 forskellige køretøjer kæmper om at komme først i mål. Billedbogen kan læses højt for fartglade piger og drenge på 3-4 år.

Billedbog om 9 forskellige køretøjer, som alle deltager i et racerløb - trehjulet cykel, scooter, jeep, atv, bus, brandbil, motorcykel, racerbil og fly. Men det viser sig at være svært at kåre en vinder. Billedbogen har tykke, solide sider, og illustrationerne er farverige og tydelige. Det er hollandske Ruth Wielockx, som har skrevet og illustreret billedbogen. Hun har skrevet en del billedbøger, men kun 3 er indtil videre oversat til dansk, bl.a. Pelle Pilot, 2014.

Billedbogen vil med sine mange gentagelser primært tiltrække de yngre læsere. Teksten er kort og enkel, og det er de flotte, farverige illustrationer, som bærer historien. Selve handlingen er en smule tynd, men alligevel med en overraskende slutning. Den gule forside med spidsen af en rød racerbil skal nok sælge bogen til målgruppen.

Der findes talrige billedbøger med flotte illustrationer af forskellige køretøjer, bl.a. Alle mine dejlige køretøjerSe, hvad der kører der! og Se, hvad der kører der!Der findes talrige billedbøger med flotte illustrationer af forskellige køretøjer, bl.a. Alle mine dejlige køretøjer og .Informationer og udgaver