Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jens og Liv bader


Beskrivelse


Jens og Liv skal ud at bade med far. Jens og Liv har husket det hele, men far har glemt noget meget vigtigt. Hvad er det mon, og hvordan klarer han det?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2016

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 11. aug. 2016

Jens og Liv skal ud at bade med far. Liv har husket sin kam og Jens har husket dykkerbriller. Hvad har far mon med? Og har han husket det hele? Kan læses, hvis man er 6-7 år.

Jens og Liv skal på tur med deres far. Far siger til dem, hvad de skal huske at tage med. Da de har badet mangler far noget. Teksten er sat op i korte sætninger med 2-4 sætninger på hver side. Der er store illustrationer i farver på hvert opslag.

Fin lille historie om to børn på tur med deres far. Illustrationerne er en hjælp til at læse og forstå teksten. Far siger fx "Husk dem her" og så ser man et billede af far med dykkerbriller, men man skal ikke læse selve ordet. På s. 9 står der "Jens har ræs på" i stedet for "fart på". "Ræs på" kan forvirre, fordi det ikke er en kendt vending.

Jens og Liv på turJens og Liv på is og Jens og Liv på is er to andre titler i samme serie. De handler også om Jens og Liv og deres lidt kiksede farJens og Liv på tur og er to andre titler i samme serie. De handler også om Jens og Liv og deres lidt kiksede far.