Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jens og Liv i Tivoli


Beskrivelse


Tvillingerne elsker vilde ture i Tivoli, men de er ikke høje nok til at prøve de sjoveste alene. De må have far med - men mon han tør?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juni 2017

af

af

Jesper Holtoug

d. 23. juni 2017

Jens og Liv er i Tivoli med far. De har lyst til at prøve de vilde ture, men de er ikke store nok til at køre alene. Far bliver nødt til, at køre med, men tør han det? Sjov og let historie for dig på 5-7 år.

I serien "Lydret dingo" med 2 prikker kommer her den fjerde bog i serien om tvillingerne Jens og Liv. Historien er hverdagsrealistisk og fortalt i ganske korte sætninger med udelukkende lydrette eller lydnære ord. Store stregtegninger ledsager fortællingen. Forfatteren kendes for flere andre letlæsningsbøger.

En sød, let og munter hverdagshistorie om tvillingerne Jens og Liv, som sætter deres fars mod på prøve. Selvfølgelig er børnene meget modigere end faren. De helt enkle og klare illustrationer letter forståelsen og sætter stemningen i bogen.

Der findes virkelig mange lette, lydrette og lydnære bøger, som på lignende måde beskriver børns hverdagsliv. For eksempel samme forfatters herlige bøger om Mik og Ali, som dog er en anelse lettere.