Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jens og Liv på tur


Beskrivelse


Jens, Liv og far er på en supertur, men far bliver godt nok træt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2015

af

af

Boy Olesen

d. 11. nov. 2015

Med Jens, Liv og far på tur er der overraskelser og strabadser, og det er sjovt. Det vil 0.-1. kl. elever også mene.

Endnu en bog i forlagets serie, "Lydret Dingo", og den anden bog om Jens og Liv. Jens og Liv bliver vækket af far, de skal se solopgangen - det er flot og de får te. De leger gemmeleg, Jens tæller, og finder hurtigt Liv, men hvor er far, han er da vist kommet for tidlig op. Bogen er illustreret med helsides farvelagte tegninger.

En dejlig bog at få i hænderne, der er, som det er kendetegnende for denne serie, udført i gedigne papirmaterialer. Det er nemt for begynderlæserne at sætte sig i Jens og Livs sted, hvem vil ikke gerne på tur med far? Trods den forholdsvis korte tekst, lykkes det at skabe en varm og humoristisk historie. Bogen er sprogligt veltilrettelagt, med 2-3 linjer på hver side. De farvelagte tegninger er enkle i sin streg og meget udtryksfulde.

Kan sammenlignes med dels Musa og myggenJens og Liv på is, hvor Musa også er på tur, og dels med den anden bog i serien om Lens og Liv Jens og Liv på isKan sammenlignes med dels Musa og myggen, hvor Musa også er på tur, og dels med den anden bog i serien om Lens og Liv .