Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jens og Liv ser på dyr


Beskrivelse


Liv, Jens og far er i zoo. De ser på, hvordan dyrene får mad. Så bliver far også sulten. Han finder nogle pølser frem fra sin taske og lægger dem på en grill. Men så sker der noget uventet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. okt. 2017

af

af

Inge Lykke

d. 9. okt. 2017

Far, Jens og Liv er i Zoo. De ser på dyr. Men far tænker også på Liv og Jens. "Er I sultne", spørger han og holder en banan frem. Men en abe er mere sulten og snupper bananen fra far. Til børn på 6-7 år.

I Zoo ser de sælen blive fodret med fisk og at giraffen spiser hø. Så bliver far sulten. Han finder en grill, åbner sin taske og finder pølser frem. Men da han har lagt pølserne på grillen, kommer en hund forbi og snupper dem. Liv og Jens ler og siger, at her i Zoo er det dyrene, der får mad. Heldigvis finder far på noget. Der er en til fire korte linjer på hver side. Typerne er store. Udgivet i serien "Læs løs 3. Lydret". 65% lydrette ord, 86% ord med én stavelse. Lettal 10. Illustrationerne er enkle farvede tegninger, som fylder det meste af siderne.

Fin, sjov bog til den første læsning på egen hånd. Tegningerne er udtryksfulde og betyder meget for forståelsen af handlingen.

En anden bog om Liv og Jens er fx Jens og Liv på is udgivet i serien "Lydret dingo" fra Gyldendal.