Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Jesus og den kvindelige visdom


Beskrivelse


Beretning om forfatterens syv års vandreture i Israel hvor han undervejs guides af Jesus selv. På vejen har de ofte selskab af disciplene og også jomfru Maria og Maria Magdalene optræder på dele af vandringen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2020

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 22. juli 2020

Bog om forfatteren Hans Lyngsgaards vandreture i Israel i selskab med Jesus, Jomfru Maria og andre skikkelser fra Bibelen. For voksne med spirituel interesse.

Personlig beretning om syv års vandreture, som Jesus har kaldet Hans Lyngsgaard til at gå. HL bliver en slags Johannes under vandringerne, og bogen beskriver, hvad Jesus fortæller samt HL's udfordringer på vandreturene. Jomfru Maria og Astarte er også meget nærværende, og HL får et åndeligt barn med den kvindelige guddom: En datter, som symboliserer, at det kvindelige skal vinde indpas i verden. Bogen indeholder tegninger over vandreruterne og faktabokse med fx bibelcitater, ordforklaringer og info om fx de områder vandreturene foregår i.

Bogen er skrevet i et letforståeligt sprog, men da der er tale om spirituelle samtaler, kan det være svært at følge det hele som udenforstående. Nogle af begivenhederne, fx fødslen af den åndelige datter, er også vanskelige at forstå. Budskabet er ikke traditionelt kristent, idet Jesus siger til HL, at religionernes tid er forbi, og at mennesket skal forstå, at det selv er guddommeligt, og at Gud er i alt. Beskrivelserne af HL's udfordringer med vandreruterne indeholder mange gentagelser.

I denne bog er det også mødet med Jesus, der er omdrejningspunktet: Jeg mødte JesusHvad Gud sagde. Dette medie har også modtaget budskaber fra Gud: Hvad Gud sagdeI denne bog er det også mødet med Jesus, der er omdrejningspunktet: Jeg mødte Jesus. Dette medie har også modtaget budskaber fra Gud: .