Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Joakim Mæhle


Beskrivelse


Let fagbog om fodboldspilleren Joakim Mæhle, som blev kendt under EM 2021 og i dag spiller i Atalanta. For 9-11-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2022

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 6. maj 2022

Let fagbog om fodboldspilleren Joakim Mæhle, som blev kendt under EM 2021 og i dag spiller i Atalanta. For 9-11-årige.

To bøger i serien "Fakta 3. Sport". "Ekstremsport" beskriver farlige sportsgrene som freeride på ski, mountainbike, fridykning, faldskærmsudspring, MTB freeride, udspring, klatring, sommer og vinter X-games, rafting, ultraløb og bjergbestigning. Hver sportsgren præsenteres på et opslag med fakta og foto. Bogen afsluttes med "læs mere" med henvisninger samt stikordsregister. "Joakim Mæhle" handler om forsvarsspilleren, som spiller i Atalanta i Italien. Her fortælles både om klubkampe og landsholdskampe, fx EM 2021, samt om hans karriere fra AaB til en klub i Belgien. Afsluttes med faktaliste med bl.a. højde, klubber og mål, "læs mere" med andre bøger og stikordsregister. Begge bøger har lixtal 24 og mange fotos. Der er opgaver på forlagets hjemmeside. Forfatteren har skrevet andre i Serien "Fakta 3. Sport", fx Skisport.

Det er gode bøger om spændende emner. De vilde sportsgrene er meget interessante og godt beskrevet. Præsentationen af Joakim Mæhle er grundig trods korte tekstafsnit. Der er fremragende fotos i bøgerne, som også yngre læsere vil nyde.

I EM-helteEM 2020Ekstreme sportsgreneVild sport omtales Joakim Mæhle som en af de nye stjerner. Der kan læses mere om EM og de danske fodboldstjerner i EM 2020. Man kan læse mere om ekstremsport i Ekstreme sportsgrene og Vild sportI EM-helte omtales Joakim Mæhle som en af de nye stjerner. Der kan læses mere om EM og de danske fodboldstjerner i . Man kan læse mere om ekstremsport i Ekstreme sportsgrene og Vild sportI EM-helte omtales Joakim Mæhle som en af de nye stjerner. Der kan læses mere om EM og de danske fodboldstjerner i EM 2020. Man kan læse mere om ekstremsport i og Vild sportI EM-helte omtales Joakim Mæhle som en af de nye stjerner. Der kan læses mere om EM og de danske fodboldstjerner i EM 2020. Man kan læse mere om ekstremsport i Ekstreme sportsgrene og .