Musik / dansk pop/rock

Joey


Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2014

af

af

Thomas Tiedje

d. 10. okt. 2014

Joey Moe var 21, da Nik & Jay tog ham under deres vinger på deres Nexus-label, men Joey nåede at blive 29 og udsende fem albums, før han voksede ud af deres og andres skygger. Sådan siger Amager-drengen i hvert fald selv om denne nye skive, hvor han føler sig "genfødt", og hvor han selv har skrevet og produceret de fleste melodier. Det handler som altid om piger, kærlighed, venskab og fortid i en række let fordøjelige sange skåret i hjerte, smerte, pop og r&b. Joey Moe er stille og roligt gået hen og er blevet en af Danmarks populæreste sangere, og hans medvirken som dommer i Voice Junior, har kun styrket hans brand.


Gaffa [online]

d. 23. sep. 2014

af

af

Sohail Hassan

d. 23. sep. 2014

"Det er ret oplagt at sammenligne Moe med artister som Burhan G og Rasmus Seebach. Han kan dog hverken måle sig med de andre på sang- eller sangskrivertalent, på trods af at Burhan har hjulpet på et nummer, Hvis Det 'Ik Skal Være Os. Hvis ikke man tænder på Joey og hans lyd/stil fra første skæring, skal man ikke regne med, at albummet gror på en. Numrene minder meget om hinanden. Når alt det er sagt, er der alligevel et nummer på albummet, som ikke er helt tosset, nemlig Forevigt Er For Lidt".


Jyllands-posten

d. 15. sep. 2014

af

af

Anders Houmøller Thomsen

d. 15. sep. 2014

"Moes "Million" lyder som om, den er tematisk kalkeret fra Seebachs "Millionær", og det virker. "Million" er et stort hit, og man må anerkende Joey Moes flair for at lave forbrugspop. Alle de nye sange er på stålsat refræn-kurs. Men der kunne ryddes op i de snublende verbale banaliteter og overlæssede virkemidler".


Politiken

d. 10. okt. 2014

af

af

Pernille Jensen

d. 10. okt. 2014

"Han har godt greb om de solide omkvæd og har i glimt en nærmest Rasmus Seebach'et sødme. Og det er som bekendt ikke det værste, man kan have i dansk pop anno 2014. Kun 'Guldfeber' er rigtig slem med sin 'Smølfehits'-lignende vokalsampling af Poul Krebs' 'For enden af regnbuen'. Resultatet taler for sig selv, eller rettere, det skriger: Nej!".


Berlingske tidende

d. 22. sep. 2014

af

af

Lars Rix

d. 22. sep. 2014

"Helt generelt ligger »Joey« helt på samme popfrekvens som Nexus-kollegaerne Nik & Jay dog uden at have samme gennemslagskraft. Joey Moe må derfor stadig belave sig på at være et fænomen med et radiohit eller to, mens det store folkelige gennembrud må vente".