Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Johannesvejen : med disciplen Johannes på pilgrimsrejse


Beskrivelse


Beretning om forfatterens tre pilgrimsrejser i apostlen Johannes' fodspor, der bringer ham gennem Det Græske Øhav og til Israel. Det bliver en udviklingsfærd, hvor han undervejs guides af Johannes selv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2014

af

af

Alma Lind Jensen

d. 3. mar. 2014

For pilgrimsfarere af kristen og/eller spirituel observans og andre interesserede.

Forfatteren udgav i 2007 Marias lære om en pilgrimsvandring i Jomfru Marias fodspor, han foretog efter i et syn at være blevet opfordret af Jomfru Maria selv. Som en direkte følge af denne bevidsthedsudvidelse bliver han nu kaldet af disciplen Johannes til at følge ham på 3 ruter i det græske øhav og i Israel. Som han gjorde med Maria lærer han sig også nu at stille ind på Johannes' frekvens og modtage beskeder. Ligesom han benytter sig af et dansk medie, der kan kanalisere beskeder fra Johannes uden at lade sit personlige ego infiltrere. Vi følger forfatteren på en ydre såvel som en indre rejse, hvor han kommer til at stå i lære hos Johannes, der er med ham hele vejen.

Udover at supplere pilgrimslitteraturen, der i disse år vokser i takt med interessen for pilgrimsvandringer, og hvor jeg vil nævne Vandringen : i pilgrimsspor, 2011, er den også i slægt med Lars Muhls bøger og Majbritte Ulrikkeholms skønlitterære Breve fra Maria.

En eventyrlig og dyb pilgrimsskildring, der vil inspirere andre søgende og rejsende. For dem, der har læst og haft glæde af Marias lære vil den være oplagt.