Bøger / faglitteratur til børn

Jorden


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. apr. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. apr. 2019

Fagbog om jordens skabelse og evolution. For læsere fra 9 år både til interesselæsning og til faglige læsekurser og emneopgaver i grundskolen.

Med et lix-tal på 19 og en tekst sat i korte afsnit med en stor typografi, fortæller denne bog om jordens tilblivelse og skabelsen af liv på jorden. De enkelte emner præsenteres over to sider bestående af et stort billede, en grundtekst samt en faktaboks. Derudover indeholder bogen også indholdsfortegnelse, stikordsregister samt forslag til yderligere læsning. Der kan frit hentes elevopgaver til bogen til undervisningsbrug.

Det er en god bog, som på et forholdsvis lavt lix lykkes med at få fortalt om og forklaret et både svært og abstrakt emne i børnehøjde. Billederne er utroligt flotte og indbydende, samtidig med at de støtter læsningen godt.

Bogen kan læses sammen med titlerne De otte planeterStjernerLiv - den fantastiske historie om evolution og Stjerner, som begge også er fra serien "Jeg læser. Teknik og videnskab" og skrevet af forfatteren til denne bog. Eller man kan vælge at give sig i kast med den utroligt flotte billedfagbog Liv - den fantastiske historie om evolutionBogen kan læses sammen med titlerne De otte planeter og , som begge også er fra serien "Jeg læser. Teknik og videnskab" og skrevet af forfatteren til denne bog. Eller man kan vælge at give sig i kast med den utroligt flotte billedfagbog Liv - den fantastiske historie om evolutionBogen kan læses sammen med titlerne De otte planeter og Stjerner, som begge også er fra serien "Jeg læser. Teknik og videnskab" og skrevet af forfatteren til denne bog. Eller man kan vælge at give sig i kast med den utroligt flotte billedfagbog .