Bøger / faglitteratur til børn

Jordens mystiske steder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2018

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 24. juli 2018

Tag med til de mest mystiske steder i verden eller mød de mest uhyggelige væsner i to flotte fagbøger for nysgerrige børn mellem 8 og 12 år.

To gennemillustrerede fagbøger om henholdsvis mærkelige og mystiske steder på jorden eller de mest uhyggelige væsener. "Jordens uhyggeligste væsner" beskriver en række overnaturlige væsner som draugerne fra Island, heksen Baba Yaga og hendes vandrende hus med kyllingeben og den Mongolske Dødsorm, som drages af gult. 19 forskellige typer er med i bogen, og for hver får man at vide, hvor de holder til, hvad de gør, og der diskuteres kort, hvad myterne kan bygge på. "Jordens mystiske steder" er bygget op over 13 steder på jorden som Påskeøen med de kæmpestore statuer, Bermudatrekanten og den uhyggelige spøgelsesby Pluckley i England, og for hvert sted fortælles, hvad det uhyggelige går ud på, og igen hvad forklaringen kunne være. Bøgerne er oversat fra svensk og er en del af serien "WOW - vild viden".

To superflotte og spændende bøger, som vil få mange børn til at hyggegyse. Teksterne er korte, rimeligt lette at gå til, og bøgerne er flot illustreret med mange detaljer og charme og humor, som bløder det uhyggelige op.

Mærkelige væsner er også beskrevet i den flotte Uhyrernes verdenDen gådefulde jordDet du skal vide! og sære steder på jorden i den lidt ældre Den gådefulde jord. Bøgerne som sådan minder grafisk om Det du skal vide!Mærkelige væsner er også beskrevet i den flotte Uhyrernes verden og sære steder på jorden i den lidt ældre . Bøgerne som sådan minder grafisk om Det du skal vide!Mærkelige væsner er også beskrevet i den flotte Uhyrernes verden og sære steder på jorden i den lidt ældre Den gådefulde jord. Bøgerne som sådan minder grafisk om .