Bøger / faglitteratur / opskrifter

Juice deluxe : juice, blends & superbowls


Beskrivelse


Over 50 opskrifter på juicer, blends og bowls uden tilsat sukker og mejeriprodukter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2018

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 19. jan. 2018

Hvis du er på raw food diet eller gerne vil have inspiration til sunde vitaminfulde juices og smoothies, så er dette bogen, du har brug for. Den er fuld af nemme opskrifter, beskrivelser af sunde råvarer samt farverige fotos. For voksne, der gerne vil hurtigt i gang med de sunde juices.

Denne bogs opskrifter består udelukkende af rå bær, frø og grønsager og er dermed uden gluten, sukker og mælkeprodukter. Den første tredjedel kan kun laves, hvis man har en juicepresser - en såkaldt juicer. Resten af opskrifterne kan laves i en blender. Bogen indeholder en kortfattet beskrivelse af alle råvarernes håndtering og vitaminindhold.

Der er et appetitvækkende, helsides farvefoto til hver opskrift, hvilket gør bogen til en flot helhedsoplevelse. Jeg har afprøvet flere af bogens opskrifter. De er lette at lave, smager meget sundt og langt de fleste råvarer kan købes i almindelige supermarkeder. Råvarerne og deres egenskaber er ikke særlig udførligt beskrevet, hvilket er ærgerligt.

Bøgerne Verdens grønneste juicer og smoothiesJuicebaren og Juicebaren indeholder ligeledes opskrifter på sunde juices. Disse indeholder tillige omfattende beskrivelser af råvarerne og afsnit om krop og kostBøgerne Verdens grønneste juicer og smoothies og indeholder ligeledes opskrifter på sunde juices. Disse indeholder tillige omfattende beskrivelser af råvarerne og afsnit om krop og kost.