Bøger / faglitteratur / opskrifter

Juice for begyndere : 50 lette favoritter til hele familien


Beskrivelse


Opskrifter på diverse juicer. Rummer 3 afsnit: sød & smækker, sund & frisk og grøn & stærk. Mange af opskrifterne afsluttes med et lille tip om alternative ingredienser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 3. aug. 2015

Til dem, som gerne vil gå i gang med at lave juicer, og som ikke har prøvet det før, men bogen kan også bruges som ny inspiration til de mere erfarne.

Denne bog henvender sig især til dem, der vil starte med at lave juicer, måske for at udskifte usunde sodavand med mere sunde søde juicer. Bogen rummer 3 afsnit: juicer, der består af søde frugter, et afsnit hvor der kommer lidt flere grønsager i og i sidste afsnit er der fyldt endnu mere grønt på, bl.a. meget kål. Mange af opskrifterne afsluttes med et lille tip om alternative ingredienser, hvis det ikke er sæson for det foreslåede. Louisa Lorang er bl.a. kendt fra tv-programmerne Go' morgen og Go' appetit og fra sine opskrifter i Alt for Damerne.

Bogen er indbydende, opskrifterne er enkle og overkommelige og alle ingredienserne er helt almindelige, og de kan fås overalt. Især for begyndere kan det være svært at overskue, hvordan man kommer i gang, og for dem er denne bog en god start.

I forhold til forfatterens tidligere bog Juice & co er opskrifterne i den nye bog mere enkle og ingredienserne nemmere at få fat på. Derudover er der kommet rigtig mange bøger om emnet, bl.a. af Mads BoJuice & co..