Bøger / faglitteratur / opskrifter

Juice- og smoothiekuren


Beskrivelse


Anvisninger på en 4-ugers slankekur på juice og grønsagssaft.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2010

af

af

Conni Boll Christensen

d. 1. feb. 2010

Flittige og populære Lene Hansson udgiver denne gang en juice - og smoothiekogebog med en 4-ugers kur, der lover et vægttab på 0,5-2 kilo om ugen. Hun formaner dog, at det ikke er "en doven slankekur, du skal også selv gøre noget".

Kuren går ud på, at du drikker en frugtjuice eller -smoothie til morgenmad, spiser en frokost efter dobbelt op med grønt-princippet og drikker en grøntsagsjuice eller -smoothie før aftensmaden. Så i alt er der 56 opskrifter på juicer og smoothies og på 28 middagsforslag, hvor alle opskrifter sætter forbrændingen naturligt i vejret. Hvis du skal ha ̀det fulde udbytte af kuren, skal træningsprogrammet også følges. Her er både styrke-, cirkel- og kredsløbstræning. Den teoretiske indledning har fokus på mad med høj forbrændingsevne. Uforarbejdede fødevarer er de bedste og helt i top ligger hindbær, ingefær, vandmelon, hvidløg, kanel, chili og grøn te. Dernæst følger den skemalagte kur, læserservice med informationer om Lene Hanssons egne produkter og et register. Farvefotos af alle drikke. Sprog og stil er velkendt, dog ikke spiralryg denne gang.

Lene Hanssons juicer og smoothies udkom 2008 og er udlånt på både mit folke- og mit centralbibliotek. Samme år kom Superkuren med juicer & smoothies : tab 3 kilo på 7 dage! af Amanda Cross, den er noget mere mirakuløs, detox præget og amerikansk i stilen.

Endnu en gennemarbejdet og troværdig sund kogebog fra Lene Hanssons hånd. Meget bred lånerappel.