Bøger / faglitteratur / opskrifter

Juicebaren


Beskrivelse


80 juiceopskrifter med hovedvægt på grøntsager samt bær og frugt. Her er opskrifter, hvor man anvender juice-maskine, blender eller citruspresser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 24. mar. 2015

Alle, der ønsker mere frugt og grønt i hverdagskosten, kan finde inspiration og gode idéer i disse to bøger, der indeholder opskrifter på sunde salater og juicer.

To bøger med opskrifter på henholdsvis salater og juicer/smoothies. Begge bøger anvender samme layout og opbygning, hvor de forskellige opskrifter præsenteres ved enkelt- eller dobbeltopslag. Opskrifterne ledsages ofte af faktabokse om ingredienser og sundhed. I salatopskrifterne, der alle er til 4 personer, angives desuden hvor mange kcal, fedt, fiber, proteiner og kulhydrat hver opskrift indeholder pr. person. Der findes opskrifter på rene vegetarsalater, men også salater med kød, salater som hovedmåltid og salater som tilbehør. Opskrifterne i "Juicebaren" er til 1 person og rummer både opskrifter med hovedvægt på grøntsager samt bær og frugt. Her er opskrifter, hvor man anvender juice-maskine, blender eller citruspresser. Hver bog indeholder 80 opskrifter og afsluttes med et register.

Inspirerende indbydende opskriftsbøger om salat og juice. Kan virke lidt rodede i opbygningen, men fine at bladre i og anvende som inspiration.

Der findes mange bøger med opskrifter på salater og juicer. Danske Louisa Lorang har fx skrevet bøgerne Juice & co samt Vild med salater, der i indhold minder en del om disse to udgivelser, men er lidt mere stilfulde i layoutetJuice & co.Vild med salaterDer findes mange bøger med opskrifter på salater og juicer. Danske Louisa Lorang har fx skrevet bøgerne Juice & co samt , der i indhold minder en del om disse to udgivelser, men er lidt mere stilfulde i layoutet.