Bøger / skønlitteratur til børn

Jul hos Malle


Beskrivelse


Billedbog. Malle og vennerne pynter juletræ. Først sætter de lyskæden på, så de skinnende julekugler osv. Til sidst danser de om træet, mens de synger julesange og Malle spiller til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 21. aug. 2015

Malle og vennerne hjælper hinanden med at pynte juletræ og pakke gaver ind. Hyggelig julebog for de 1-3-årige.

På syv opslag følger vi Malle og vennerne mens de pynter juletræ. Først sætter de lyskæden på, så de skinnende julekugler osv. Til sidst går de rundt om træet og synger mens Malle spiller til. Bogen er med kraftige papsider, som er skåret lidt i facon som et juletræ.

Bogen virker solid og fungerer godt med sin enkle handling. Illustrationerne er, som vi kender dem fra tidligere bøger om Malle og vennerne, enkle, udtryksfulde og i klare farver. Fin lille bog til at komme i julestemning af for de yngste.

Minder meget om Malles julMille og Mulle holder julLotte fejrer juleaften. Af andre bøger for samme alder kan nævnes Ouds Mille og Mulle holder jul eller Steffensmeiers Lotte fejrer juleaftenMinder meget om Malles jul. Af andre bøger for samme alder kan nævnes Ouds eller Steffensmeiers Lotte fejrer juleaftenMinder meget om Malles jul. Af andre bøger for samme alder kan nævnes Ouds Mille og Mulle holder jul eller Steffensmeiers .Informationer og udgaver