Bøger / skønlitteratur / roman

Jul i det lille bageri på strandpromenaden


Beskrivelse


Det er juletid, men Polly har alt for travlt med at bekymre sig og arbejde til at hygge med Huckle. En person fra hendes fortid dukker op, og Kerensa har en måske katastrofal hemmelighed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2019

af

af

Iben Jakobsen

d. 1. okt. 2019

Skøn afslutning på den populære serie om Polly, Huckle og søpapegøjen Neill og det lille bageri. For fans af serien og hyggebøger.

Julen nærmer sig på Mount Polbearne, men julestemningen udebliver for Polly. Hun er stadig i økonomiske vanskeligheder, og selvom alt burde være godt mellem hende og Huckle, presser hendes fortid sig på og det hele bliver kompliceret - tør hun binde sig for alvor? Samtidig lægger Pollys bedste veninde, Kerensa, yderligere pres på forholdet, da hun kommer med en hemmelighed, der kan knuse alt. Bliver det overhovedet en god jul? Tredje og sidste bog i "Det lille bageri-bøgerne".

De skal så grueligt meget igennem, og nogle beslutninger må man ryste på hovedet af, og nogle personer har man lyst til at kaste noget efter, men det er et dejligt gensyn med det lille samfund på den lille klippeø, der kun har forbindelse til fastlandet når tidevandet er på sit laveste. Plottet er måske lige lovligt forjaget - Jenny Colgan vil rigtig meget, men stemningen er ikke til at tage fejl af. Dog ikke den meste julede "julebog".

Vil man have mere hygge, så kan man også læse også Colgans mange andre bøger fx Rosie Hopkins' søde drømmeRosie Hopkins' søde jul og Rosie Hopkins' søde jul. Herudover kan Lucy Dillon og Jojo Moyes' forfatterskaber anbefalesVil man have mere hygge, så kan man også læse også Colgans mange andre bøger fx Rosie Hopkins' søde drømme og . Herudover kan Lucy Dillon og Jojo Moyes' forfatterskaber anbefales.