Bøger / faglitteratur til børn

Jul


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2018

af

af

Karsten Boll

d. 3. sep. 2018

Julen er en kristen fest. Man fejrer, at Jesus blev født. Men der blev også fejret jul i Danmark, før troen om Jesus kom hertil. Læs om advent, nisser, julepynt, julemanden og meget mere. Fra 8-10 år.

Denne bog om julen er en del af serien "Faktisk". Den indledes med årsagen til, at vi fejrer jul. Dernæst er der afsnit om advent og de traditioner, der knytter sig til december måned - så som kalenderlys, kalendergaver og Lucia. Dernæst er der afsnit om juletræet og julepynt både indendørs og udendørs. Der sluttes af med afsnit om julemanden, julegaver og julemad. Forrest er der indholdsfortegnelse og bagest er der en side med fakta om julen samt et stikordsregister. Desuden er der henvisninger til andre bøger og websider. Hvert opslag har tekst på den ene side med begreber forklaret i margin samt et billede på den anden side. Teksten har sværheden lix 16.

Fin fagbog om julen til læsere, der har knækket læsekoden, samt fine fotos, der passer passer til teksten.

JulenJulJul gennem tiden er lidt lettere end denne bog, mens Jul er fra 2006, men med stort set samme sværhedsgrad som denne. Jul gennem tiden vil supplere denne titel finten er lidt lettere end denne bog, mens er fra 2006, men med stort set samme sværhedsgrad som denne. gennem tiden vil supplere denne titel fintJulen er lidt lettere end denne bog, mens Jul er fra 2006, men med stort set samme sværhedsgrad som denne. vil supplere denne titel fint.


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 8 (2018)

af

af

Kurt Kristensen (f. 1943)

Årg. 71, nr. 8 (2018)