Bøger / faglitteratur / opskrifter

Julebogen : pynt, gaver, mad


Beskrivelse


Julebogen er en inspirationsbog for børn og voksne. Bogen giver ideer og inspiration til hyggelige ting, som man kan fordybe sig med sammen. I den travle juletid med mange sociale arrangementer, er det rart også at finde tid til både god mad, bagning, konfekt og kreative projekter. I denne bog finder du både masser af klippe-klistre-ting, opskrifter på klassisk julebag og gode tips til gaver, man selv kan lave.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2013

af

af

Christine Christensen

d. 25. sep. 2013

Til alle juleglade store og små, der elsker at klippe og klistre og hygge sig i julen. Ideerne er lette nok til at små og store børn og voksne kan få flere timer til at gå sammen og forsiden er flot og indbydende.

I december er det tid til god mad, bagning, konfekt og kreative projekter. Hvert år ribbes hylderne for julebøger og der er altid brug for fornyelse. Julebogen indfrier alle forventninger til en fin og indbydende inspirationsbog for børn og voksne. Bogen er inddelt i afsnit for hele familien, afsnit for små og store børn og afsnit for voksne. Kapitlerne indeholder mange klippe-klistre-projekter, opskrifter på julebag og gode tips til gaver, man selv kan lave. Der er fine ideer til alt fra julekalendere, julepynt, julelege, julegaver og julebag, og alt er gennemillustreret med farvestrålende fotografier af glade børn i julestemning. Bagerst er der skabeloner til klippe- og sy-projekter.

Sabine Lemire har udgivet mange hobby og temabøger, der minder om denne fx Blomsterbogen, Fastelavnsbogen og Fødselsdagsbogen. Oplagt er også Sif Orellanas lækre gør det selv-bøger.

En dejlig og inspirerende julebog med gode kreative hobbyidéer og aktivitetsforslag til juleglade forældre og børn. Bogen indeholder ideer, tips og tricks til hyggelige ting, som man kan fordybe sig i sammen og det flotte layout vil sikre den samme flotte udlånstal som resten af forfatterens hobbybøger.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 24. okt. 2013

af

af

Lisbeth Tolstrup

d. 24. okt. 2013