Bøger / faglitteratur / fotografier

Julehjem med loppefund : når du elsker genbrug, minder og traditioner


Beskrivelse


Præsentation af 4 forskellige boliger, som er julepyntet så de passer til de personer, som bor der. Alle indrettet med loppefund præget af ejernes rejser og personlige interesser. Forfatteren giver desuden fifs til loppemarkedsbesøg, enkelte madopskrifter og andre jule-idéer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 20. okt. 2016

"Julehjem med loppefund" er en stemningsfuld inspirationsbog til dem, der interesserer sig for at indrette deres hjem i nordisk stil med genbrug og naturmaterialer.

Rikke Larsen udgør, sammen med sin mor, Honning og Flora. De arbejder med boligindretning, blomster, ideudvikling, boligartikler, tv samt skriver bøger. I bogen præsenterer de fire forskellige boliger, som de indretter i en særlig fransk/dansk landstil. Alle boligerne har det tilfælles, at der er en kreativ ånd, og at personerne holder af at indrette sig med gamle ting. Forfatterne deler desuden ud af tips til indretning, DIY genbrugsideer og juleopskrifter. Bogen er illustreret med en lang række farvefotos.

Lækker juleindretningsbog som rammer tidens trend med genbrug. Bogen har et smukt layout og de mange detaljer er flot indfanget af fotograf Tia Borgsmidts mange farvefotos. Bogen rummer masser af inspiration til hjemmet, hvis du kan lide at sammensætte brugte ting fra loppemarked med egne "gamle minder". Fin billed/bladrebog.

Bogens layout og design ligner Honning og Floras tidligere udgivelser, som Nordisk genbrugsstilGenbrug - under åben himmelLykken er - traditioner og kreative stunder og Genbrug - under åben himmel. Sif Meincke arbejder også med boligindretning i sin bog Lykken er - traditioner og kreative stunder, og med livsstil og DIY projekterBogens layout og design ligner Honning og Floras tidligere udgivelser, som Nordisk genbrugsstil og . Sif Meincke arbejder også med boligindretning i sin bog Lykken er - traditioner og kreative stunder, og med livsstil og DIY projekterBogens layout og design ligner Honning og Floras tidligere udgivelser, som Nordisk genbrugsstil og Genbrug - under åben himmel. Sif Meincke arbejder også med boligindretning i sin bog , og med livsstil og DIY projekter.