Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Julekrea : DIY med glimmer, stof, limpistol & sjov


Beskrivelse


Bevæbnet med limpistol, glimmer og julehygge er her mere end 50 julekrea-idéer for hele familien. Juleklippe-klistre for børn fra 5 år og deres voksne, som de kan hygge sig med i timevis.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. dec. 2021

af

af

Helle Laursen

d. 10. dec. 2021

Bevæbnet med limpistol, glimmer og julehygge er her mere end 50 julekrea-idéer for hele familien. Juleklippe-klistre for børn fra 5 år og deres voksne, som de kan hygge sig med i timevis.

Efter et kort forord kaster man sig direkte ud i kapitel 1, hvor limpistolen er den samlende ingrediens. Den samler alt fra julepyntede hårbøjler og julekranse til kugler med perler. I kapitel 2 kommer symaskine og synåle i brug til at kreere blandt andet juleforklæder, nissehuer og julesokker. I 3. kapitel laves der julekort og gaveposer, og kapitel 4 har overskriften "uspiseligt bagværk", hvor vaniljekransene eksempelvis er lavet i krympeplast. Kapitel 5 har overskriften "blandede bolsjer" og er en samling af mange forskellige små julepynts-idéer. Paperback i format 26x19 cm. Forfatteren har også udgivet Fra seng til tøjSmart i en fart : bæredygtig syning : bæredygtig og simpel syning uden mønster til kreative begyndere og Smart i en fart : sy hurtigt og nemt uden mønsterEfter et kort forord kaster man sig direkte ud i kapitel 1, hvor limpistolen er den samlende ingrediens. Den samler alt fra julepyntede hårbøjler og julekranse til kugler med perler. I kapitel 2 kommer symaskine og synåle i brug til at kreere blandt andet juleforklæder, nissehuer og julesokker. I 3. kapitel laves der julekort og gaveposer, og kapitel 4 har overskriften "uspiseligt bagværk", hvor vaniljekransene eksempelvis er lavet i krympeplast. Kapitel 5 har overskriften "blandede bolsjer" og er en samling af mange forskellige små julepynts-idéer. Paperback i format 26x19 cm. Forfatteren har også udgivet Fra seng til tøj : bæredygtig syning : bæredygtig og simpel syning uden mønster til kreative begyndere og : sy hurtigt og nemt uden mønster.

En bred vifte af sjove og inspirerende juleidéer til kreativt pynt og julebeklædning, som juleglade familier kan hygge sig med. Med mange farvefotos, både trin-for-trin, der forklarer udførelsen af projekterne, og af den færdige julekrea.

Flere juleidéer og kreativt julepynt kan findes i Jul for børn!Julebogen og Julebogen : pynt, gaver, madFlere juleidéer og kreativt julepynt kan findes i Jul for børn! og : pynt, gaver, mad.