Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Julemandens tvilling


Beskrivelse


Kalenderhistorie i 24 afsnit om Anton, der bliver kontaktet af en nisse, der vil have hjælp til at finde julemanden. Anton drager afsted sammen med sin nye veninde Mille og sin lillesøster Frida, for at finde julemanden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2019

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 30. sep. 2019

Spændende julefortælling i 24 kapitler om Anton og hans venner og julemanden der er væk. God til selvlæsning fra 8-12 år og højtlæsning fra 6 år.

Anton er i skole sidste dag inden juleferien. Klassen har vikar. Vikaren er en lille mand med langt hvidt skæg og sko der virker til at være to numre for store, han hedder Gorm. Gorm viser sig at være en nisse, der er kommet for at bede Anton om hjælp til at finde julemanden. Anton får hjælp af den nye pige i klassen, Mille og af hans lillesøster Frida. For at finde julemanden skal han rejse gennem et magisk land med hekse, dværge og elvere. Historien udspiller sig i 24 kapitler - et til hver dag i december. Kapitlerne er maksimalt 10 sider lange og er illustreret med et stort tal på første side. Ellers er der ikke illustrationer i bogen.

En sød fortælling om Anton og hans mission, at finde julemanden. Bogen har flotte tal for hvert kapitel. Forsiden er super fin med nogle af de nisser, man møder inde i bogen.

Andre julehistorier som er gode til højtlæsning og som også er i 24 afsnit er Nitro og myten om julemandenBefri julemanden! og Befri julemanden!. I den sidste handler det også om, at finde julemanden, som er forsvundetAndre julehistorier som er gode til højtlæsning og som også er i 24 afsnit er Nitro og myten om julemanden og . I den sidste handler det også om, at finde julemanden, som er forsvundet.