Bøger / faglitteratur / idebøger

Juletræspynt


Beskrivelse


33 forskellige opskrifter på ting til at hænge på juletræet. Hver opskrift har en beskrivelse af fremgangsmåden og en skabelon som kan bruges til at tegne af fra. I toppen af hver opskrift er en liste over hvilke materialer man skal bruge.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2015

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 21. sep. 2015

En fin samling opskrifter på både klassiske og sjove nye ting man kan lave til juletræet. Både for voksne og børn i alle aldre.

33 forskellige opskrifter på alt fra guirlander til fisk og hunde til at hænge på juletræet. Hver opskrift har tilknyttet en beskrivelse af fremgangsmåde og skabelon som kan bruges til at tegne af fra. Nogle opskrifter har et farvefoto af det færdige julepynt, andre har en tegning af julepynten. I toppen af hver opskrift er en liste over hvilke materialer man skal bruge. Erik Rønholt har tidligere udgivet flere andre bøger om papirklip.

En fin lille bog med opskrifter på julepynt. Pædagogisk med trin for trin guide til hvordan man laver de forskellige slags julepynt. Fotos og omslag fremstår en smule mørkt.

Klipperier og julepynt til børn og voksne kan også ses i Gitte Schou Hansens talrige udgivelser, fx Juleklip.Informationer og udgaver