Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Julevenner : pynt op med perler


Beskrivelse


Lettilgængelig bog med julemønstre af hyggelige dyr, juledekorationer og andet man selv kan lave i rørperler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 11. nov. 2016

En sjov og lettilgængelig bog med fine julemønstre af hyggelige dyr, juledekorationer og andet du selv kan lave i rørperler. For alle kreative typer fra ca. 5 år og op.

Anja Takacs er kvinden bag denne bog med 12 mønstre ting julede ting du selv kan lave i rørperler. Nogle af dem er enkle, som fx et julehjerte, julegrise, egern, rensdyr, mus eller en engel, mens andre er mere komplekse og kan samles til større kreationer, som fx en mistelten, et juletræ og en julekrans. Bogen er illustreret med helsides mønstre samt fotos af de færdige modeller.

En rigtig fin og overskuelig bog til alle dem der elsker at arbejde med rørperler a la hama-perlerne. De 12 mønstre i bogen er nemme at følge, og der er noget både for de yngste og de ældste i familien, der således kan samles om kreativ hygge. Bogen er indbydende at se på og flot sat op.

Der findes efterhånden en del bøger med mønstre til perleplader, også et par med julemønstre. Fx Fine & farverige perleplader - til julJul med perleplader og Jul med perlepladerDer findes efterhånden en del bøger med mønstre til perleplader, også et par med julemønstre. Fx Fine & farverige perleplader - til jul og .