Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Jungledyret Hugo - fræk, flabet og fri


Beskrivelse


Jungledyret Hugo bliver fanget og bortført fra den ø, som Dellekaj har købt til Hugo og Rita. Tilbage i Junglandia bliver de jaget af diktator Maximus, TV-stjernen Donna Prima og gale videnskabsmænd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Torben Wilhelmsen

2008

Højtlæsningsbog om Jungledyret Hugo for alle Hugo-fans fra ca. 5 år.

Denne nye højtlæsningsbog om Jungledyret Hugo bygger på animationsfilmen Jungledyret Hugo - fræk, flabet og fri, der igen bygger på og grundlæggende har samme handling som den seneste Hugo-bog: Jungledyret Hugo - fræk som altid fra 2004. Nærværende bog om Hugo har et større format end de tidligere højtlæsningsbøger og er illustreret med farve-stillbilleder fra filmen (med premiere 21/12 2007). Bogens tekst virker (som det ofte er tilfældet med bøger, der bygger på filmmanuskripter) temmelig refererende og er desværre ikke opdelt i kapitler. Det kan vanskeliggøre højtlæsning for de mange Hugo-fans, der dog helt sikkert vil efterspørge denne bog om Jungledyret - i særdeleshed efter at have set den nye computeranimerede film om ham.

I sammenligning med de tidligere Hugo-bøger virker denne udgivelse med sin refererende tekst på trods af de flotte farveillustrationer en anelse tam.

Den nye bog om Jungeldyret Hugo har i store træk samme handling som Jungledyret Hugo - fræk som altid, 2004. Den bygger på en ny computeranimeret film om Jungledyret og er rigt illustreret med farve-stillbilleder fra filmen. For de mange Hugo-fans fra ca. 5 år.