Bøger / faglitteratur til børn

Jurassic World - dinosaurerne lever


Beskrivelse


Bog om dinosaurparken Jurassic World, der kombinerer tekst, billeder og interaktive animationer hentet via apps til Apple- og Android-enheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juli 2015

af

af

Lars Larsen

d. 27. juli 2015

Præsentation og rundvisning i Jurassic World på den eksotiske ø Isla Nublar. Et hurtigt besøg i parkens forskningsafdeling og en rundtur med Gyrokugle i dinosaurernes dal. Til oplæsning fra 6 år og selvlæsning fra 9 år.

14 opslag med billeder og korte tekster om parken og dinosaurerne. En kort indledning præsenterer opslagets emne. Herefter er teksten sat i små blokke, suppleret af blå og sorte faktabokse, Med den tilhørende app til Apple og Android kan du få 5 af dinosaurerne til at bevæge sig og se dem i naturlig størrelse.

Billederne er flotte, men den kortfattede tekst er lidt svær at læse. Der er en del lange artsnavne og specialudtryk. Teksten indeholder ikke meget nyt om dinosaurerne, så bogens fortrin er den tilhørende app, der giver sjove muligheder for at bruge bogen udendørs og opleve dinosaurerne i haven eller hvor man lige er. Bogens plastagtige omslag gør den egnet til at tage med udendørs.

Der er mange bøger om dinosaurer og denne minder mest om Kom tæt på dinosaurerDrabelige kæmpe dinosaurer og Drabelige kæmpe dinosaurerDer er mange bøger om dinosaurer og denne minder mest om Kom tæt på dinosaurer og .