Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Justin Bieber


Beskrivelse


Elevopgaver og lærervejledning på www.jeglæser.dk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2013

af

af

Kirsten Thorning Thagaard

d. 15. nov. 2013

Fagbog i serien Jeg læser om den canadiske sanger, sangskriver og teenageidol Justin Bieber. Bogen er til selvlæsning og faglig læsning fra ca. 3. kl. (ca. 9-10 år).

Bogen fortæller om Justin Biebers barndom og familieforhold, hans karriere, kæreste, fans, berømmelse, koncerter i Danmark og Norge, mv. Hvert emne har sit eget opslag. Mange faktabokse understøtter brødteksten, ligesom der er en QR-kode, der giver mulighed for at se et autentisk klip. Tekstsiderne er opdelt i afsnit, og sproget er enkelt og tilpasset målgruppen. Bogen afsluttes med en faktaside, ideer til bøger med yderligere informationer, links samt stikord. Den lille fagbog er indbydende, med fast bind, inspirerende forside og har mange relevante farvefotos. På forlagets hjemmeside findes gratis lærervejledning og elevopgaver.

Der findes flere bøger om Justin Bieber, Justin Bieber : superstjerne fra a-z, Alt om Justin Bieber, Min historie : 100 % autoriseret og Alt om Justin Bieber, men de er alle læseteknisk sværere.

En fin, lille letlæst fagbog om en af tidens store teenageidoler. Et sikkert hit til de mange Bieberfans, kaldet "Beliebers".