Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Justin Bieber : superstjerne fra A-Z


Beskrivelse


Om den canadiske sanger, sangskriver og teenageidol Justin Bieber (f. 1994), hvis karriere startede på YouTube, og om hans liv på og uden for scenen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. aug. 2011

af

af

Lars Larsen

d. 15. aug. 2011

En hurtig bog om et flygtigt emne til fans og andre fra 12 år med interesse for Justin Bieber og livet som ung popstjerne.

279 sider om det canadiske teenageidol Justin Bieber og om hans liv på og uden for scenen. I 73 alfabetisk ordnede artikler fortæller den stort og småt om Justins opvækst og hans forældre. Om moderens YouTube film til familie og venner, der blev starten på karrieren og om turnélivet. Om skolen, venner, fans og dates, og om religionens betydning for ham. Indholdet stammer fra interviews, fra Facebook og fra Twitter, og artiklerne bliver leveret i et lettilgængeligt sprog, der appellerer til målgruppen. Der er gule bokse med hitlister og faktaoplysninger og lilla bokse med særligt udvalgte informationer under overskriften "Vidste du?" fx om hvad han ser på tv og om at han vil date en, der kan lave mad, fordi han ikke kan selv. Teksten er sat i en stor typografi, der øger både læsbarhed og sidetal, og den suppleres af farvefotos af Justin, venner, dates og fans m.fl.

Der er ikke kommet andre bøger om Justin Bieber, men forlaget lover, at der er en ny på vej.

En overfladisk bog, der fortæller stort og småt om Justin Biebers liv på og uden for scenen, og som nok skal finde sine læsere blandt fans og nysgerrige.