Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Justin Bieber


Beskrivelse


Justin Bieber startede sit liv som popstjerne i en alder af 12 år og har siden da levet stjernelivet på godt og ondt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. feb. 2016

Letlæst fagbog på lix 16 og med masser af billeder om en af nutidens største popstjerner: Justin Bieber. Bogen vil være et hit blandt Beliebers og alle andre fans mellem 7 og 9 år.

Justin Bieber startede sit liv som popstjerne i en alder af 12 år og har siden da levet stjernelivet på godt og ondt. Denne bog fortæller om Justin Bieber, hans mange talenter og hans liv som stjerne. Teksten er sat i korte afsnit og svære ord forklares i marginen.

Det er en god, letlæst bog for de yngste læsere, som er vilde med Bieber. Der står nok ikke noget, de ikke ved i forvejen, men der er masser af gode billeder og en Bieber-bog er altid godt for Beliebers og øvrige fans.

Vil man læse mere om Justin BieberAlt om Justin BieberJustin Bieber, og det vil alle Beliebers, kan man læse videre i , som har samme sværhedsgrad som denne bog, eller i lidt sværere titler som Alt om og Vil man læse mere om Justin Bieber, og det vil alle Beliebers, kan man læse videre i Justin Bieber, som har samme sværhedsgrad som denne bog, eller i lidt sværere titler som og Justin BieberVil man læse mere om , og det vil alle Beliebers, kan man læse videre i , som har samme sværhedsgrad som denne bog, eller i lidt sværere titler som Alt om og .