Bøger / faglitteratur til børn

Kæledyr


Beskrivelse


Letlæst fagbog om kæledyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. maj 2020

Letlæst fagbog om kæledyr for børn mellem 7 og 9 år.

I serien "Fakta 2" kommer her en bog om kæledyr. Indledningsvis fortælles, hvad et kæledyr er, hvorefter der er opslag af to sider om henholdsvis hund, kat, kanin og undulat. Dette efterfølges af to sider om andre kæledyr samt forslag til yderligere læsning. De enkelte opslag består af en grundtekst suppleret med en faktaboks placeret oveni en enkel illustration. Til bogen kan der frit hentes elevopgaver.

Det er en både nuttet og sød fagbog, som giver en kort indføring i forskellige kæledyr. Bogen fortæller ikke kun om selve dyrene, men har også fokus på, hvad der kræves af kæledyrenes ejer for at give dyrene et godt liv.

Vil man læse mere, findes der mange lette bøger om de forskellige kæledyr. Eksempelvis titlerne HundeKatteHovsa, HolgerFind Felix og Katte. Man kan også vælge den skønlitterære serie "Dyrevenner", som både fortæller en historie og samtidig formidler viden om kæledyr. Det kunne eksempelvis være titlerne Hovsa, Holger og Find FelixVil man læse mere, findes der mange lette bøger om de forskellige kæledyr. Eksempelvis titlerne Hunde og . Man kan også vælge den skønlitterære serie "Dyrevenner", som både fortæller en historie og samtidig formidler viden om kæledyr. Det kunne eksempelvis være titlerne Hovsa, Holger og Find FelixVil man læse mere, findes der mange lette bøger om de forskellige kæledyr. Eksempelvis titlerne Hunde og Katte. Man kan også vælge den skønlitterære serie "Dyrevenner", som både fortæller en historie og samtidig formidler viden om kæledyr. Det kunne eksempelvis være titlerne og Find FelixVil man læse mere, findes der mange lette bøger om de forskellige kæledyr. Eksempelvis titlerne Hunde og Katte. Man kan også vælge den skønlitterære serie "Dyrevenner", som både fortæller en historie og samtidig formidler viden om kæledyr. Det kunne eksempelvis være titlerne Hovsa, Holger og .