Bøger / faglitteratur til børn

Kænguru


Beskrivelse


Kænguruer lever i Australien. De ligner ikke ret mange andre dyr. Og de kan hverken gå eller løbe - kun hoppe. Læs mere om kænguruer her. For 7-8 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2020

af

af

Karsten Boll

d. 16. nov. 2020

Kænguruer lever i Australien. De ligner ikke ret mange andre dyr. Og de kan hverken gå eller løbe - kun hoppe. Læs mere om kænguruer her. For 7-8 år.

Tre lette fagbøger i serien "Fakta 2" om henholdsvis gøge, kænguruer og papegøjer. Hvert dyr bliver beskrevet med det, der er specielt for dem. Derudover fortælles lidt om levevis, og hvad der udgør farer for dem. I tilfældet med gøgen er det, hvad der er til fare de fugle, som opfostrer gøgen. Alle tre bøger har indholdsfortegnelse og stikordsregister samt henvisninger til andre materialer. Alle tre bøger har lettal 16 og begge forfattere er velkendte.

Tre fine fagbøger med flotte fotos, som kan fange interessen hos de første læsere af fagbøger.

I De 10 klogeste dyrUndulaterAustralienKænguruKænguruerÆg og fugleungerGøgenGøgen er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I Australien og Kænguru samt Kænguruer kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, Gøgen og Gøgen udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om , som også er en slags papegøjer. I Australien og Kænguru samt Kænguruer kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, Gøgen og Gøgen udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I og Kænguru samt Kænguruer kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, Gøgen og Gøgen udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I Australien og samt er kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, Gøgen og Gøgen udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I Australien og Kænguru samt kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, Gøgen og Gøgen udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I Australien og Kænguru samt Kænguruer kan du læse om kænguruer, og , Gøgen og Gøgen udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I Australien og Kænguru samt Kænguruer kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, og udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titelI De 10 klogeste dyr er papegøjer omtalt. Desuden findes en bog om Undulater, som også er en slags papegøjer. I Australien og Kænguru samt Kænguruer kan du læse om kænguruer, og Æg og fugleunger, og udgør anden litteratur om gøgen - de to sidstnævnte er sværere end denne titel.