Bøger / skønlitteratur / roman

Kære far


Beskrivelse


Nate, Jenna og Adam; 3 ulykkelige mennesker med et fælles ønske om kærlighed og omsorg, finder hinanden ved tilfældighedernes spil. Undervejs spænder forviklinger og fortielser ben for deres relation, men et ægte ønske om at finde lykken leder dem tilbage på rette spor.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 21. dec. 2018

Hvordan baserer man et kærlighedsforhold på en løgn? Kan man elske et barn selvom man kun lader som om man er dets far? Hverdagsdrama til læsere, der holder af romantik blandet med almenmenneskelige problemer.

27-årige Nate er krigskorrespondent, men efter en traumatisk oplevelse, lider han af PTSD og er ude af stand til at forlade sin lejlighed. 9-årige Adam bliver mobbet i skolen, han bor sammen med sin bedstemor, der ikke har overskud til at tage sig af ham og derfor skriver han et brev til Nate, som han tror er hans forsvundne far. Jenna er lige flyttet tilbage til England efter et hårdt brud med en utro kæreste, hun kæmper for at finde sig tilrette i en ny lejlighed og med et job, hun helst er foruden. Ved tilfældighedernes spil flettes de 3 ulykkelige skæbner sammen til en helhed, men hvordan vil deres forhold udvikle sig, når grundpillen i relationen er baseret på løgne og fortielser?.

Letlæselig og romantisk kærlighedshistorie om tre almindelige mennesker, der sammen finder en vej ud af ensomheden. Kapitlernes vekslen mellem Nate og Jenna fungerer godt og giver et fint indblik i de tos tanker, udfordringer og frustrationer. Måske løses konflikterne lige lovligt let, men man er fint underholdt og nogle gange behøver det hele heller ikke at være så tungt.

Til læsere af Colleen Hoovers eller Jojo Moyes, der også beskriver kærlighedsforhold på til tider problematiske grundlag.