Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kærester?


Beskrivelse


Selma ikke helt finde ud af, om hun er forelsket i Hjalte. Han er bare god at snakke med, men han er måske også mere interesseret i pæne Maja?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 16. okt. 2018

Selma har mistet sin bedste veninde i klassen. Det er hverken sjovt at stå alene eller at kæmpe med at finde sin nye plads i klassekammeraternes sociale spil. Ny realistisk pigeserie for alle 10-12-årige.

Maja har droppet Selma. De var ellers bedste venner, men nu er Selma helt alene. Selma har aldrig rigtigt talt med Anna og Katja. De er søde, men også ret underlige. Vil Selma hænge ud med dem, når det bare giver Maja mere at bagtale hende om? I "Aldrig mere venner" får pigerne også en ny dreng i klassen. Hjalte er super sød, men han bliver irriteret over alt deres pigefnidder. I "Kærester?" kan Selma ikke helt finde ud af, om hun er forelsket i Hjalte. Han er bare god at snakke med, men han er måske også mere interesseret i pæne Maja? Hjaltes kammerat, Benjamin, er vist vild med Selma. Det hele er bare så forvirrende og det er rart, at hun kan støtte sig til Anna og Katja.

Skøn nye pigeserie, som virkelig rammer plet på de svære problemer med veninder og begyndende kæresterier. Der nævnes ikke et specifikt klassetrin, men bøgerne passer til ca. 4.-5. klasse.

Problemerne er lidt større - og måske mindre realistiske - i Camilla Wandahls "Veninder for altid"-serie, der starter med JiRose og veninderne Rose og veninderneProblemerne er lidt større - og måske mindre realistiske - i Camilla Wandahls "Veninder for altid"-serie, der starter med Ji .