Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kærester


Beskrivelse


Mille er blevet kæreste med Markus. Markus har før været kæreste med Sofie. Det giver Mille nogle problemer ovre i skolen, hvor nogle af pigerne i klassen ser skævt til hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2019

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 1. feb. 2019

Tøsebog om den første kæreste, hygge med veninderne, jalousi og meget mere. Anden bog i serien om Mille. Til piger fra 9 til 12 år.

Mille er blevet kæreste med Markus. Simone er kæreste med Lukas og de to veninder arrangerer en dobbeltdate med filmaften hjemme på Milles værelse. Aftenen går ikke helt som planlagt, men heldigvis foreslår Markus en ny filmaften alene med Mille. Markus har tidligere været kæreste med Sofie, og Sofie er temmelig jaloux. Og så er der også Storm, som er meget sød.

En fin fortsættelse i serien om Mille. Teksten flyder let og vil være god til piger, der lige har sluppet de sværeste letlæsningsbøger og er klar til noget lidt mere udfordrende. Bogen er illustreret med nogle søde, enkle tegninger.

Pernille Sloth Lindhardt har tidligere skrevet SkolefestenHjerteveninder, som er nr. 1 i serien. Serien "K for Klara", hvor Hjerteveninder er den første bog, handler også om venner, veninder og den første kærlighedPernille Sloth Lindhardt har tidligere skrevet Skolefesten, som er nr. 1 i serien. Serien "K for Klara", hvor er den første bog, handler også om venner, veninder og den første kærlighed.