Bøger / skønlitteratur / roman

Kærlighed for voksne : spændingsroman


Beskrivelse


Da Christian vil forlade Leonora til fordel for en yngre kvinde, tager hun alle midler i brug for at holde på ham. Og det bliver rigtig grimt.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. apr. 2017

af

af

Lone Krøgh

d. 7. apr. 2017

Leonora og Christian har det perfekte ægteskab, tror hun. Da han forelsker sig i en anden, tager hun alle midler i brug for at holde på ham, og så bliver det rigtig grimt. For læsere af domestic noir og psykologisk spænding.

Christian er en succesfuld entreprenør i Vejle og gift med Leonora, som har opgivet sin karriere som violinist for at tage sig at deres alvorligt syge søn. Han er nu 18 og endelig rask. Leonora opdager tilfældigt, at Christian har et lidenskabeligt og alvorligt ment forhold til en yngre og karismatisk arkitekt. Leonora vil ikke forlades, og optændt af jalousi og forsmået bitterhed stiller hun Christian et umuligt ultimatum. Det eskalerer og bliver ganske voldsomt.

Bogen begynder med en voldsom scene, hvor Christian med fuldt overlæg kører Leonora ihjel. Som læser er man i chok, men spændingskurven flader ud i lange passager, hvor der ikke sker alverden bortset fra på det psykologiske plan. Så indtræffer igen et af de spændende højdepunkter, som er så grimme, fordi de på den ene side kunne være sket for naboen og på den anden vidner om en afstumpethed af de værste. Plottet er godt udtænkt, og forfatterne kan deres metier.

Anna Ekberg er et pseudonym for de to forfattere Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, som har udgivet en række udmærkede krimier under pseudonymet A. J. Kazinski. I navnet Anna Ekberg er tidligere udkommet kærlighedskrimien Den hemmelige kvinde.


litteratursiden.dk

d. 9. maj 2017

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 9. maj 2017

Psykologisk spændingsroman om at kæmpe for dem man elsker og for sit eget gode liv. Christian og Leonora lever det gode liv i villaen ved Vejle Fjord. Christian har et byggefirma sammen med sin bror, ...


Jyllands-posten

d. 26. maj 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 26. maj 2017