Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Kærlighed på pinde


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


70 opskrifter på baby- og børnestrik med et nostalgisk udtryk til børn i alderen 0-10 år. Bl.a. huer, tørklæder, pandebånd, frakker, bukser, rompers og kjoler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 14. feb. 2017

Denne gang er Lene Holme Samsøe dykket ned i de gamle strikkebøger og har fundet inspiration til børnetøj i vintagestil. For strikkere med en vis erfaring.

Med inspiration fra dengang mormor og oldemor var børn har Lene Holme Samsøe designet en lang række strikkeopskrifter på tøj til drenge og piger i alderen 0-10 år. Til pigerne er der kjoler, frakker, nederdele og hårspænder, mens der til drengene er shorts, en søndagstrøje, butterfly og en sixpence. Derudover er der masser af trøjer, huer og tæpper, som kan bruges af begge køn. Til babyerne er der trøjer, en dragt, kyser og romper. Bogen indeholder en kort introduktion til strikning, og opskrifterne kræver et vist kendskab til strikning.

En virkelig flot strikkebog med mange opskrifter i smuk vintagestil, der vil glæde mange strikkere, børnene, som skal bære tøjet og ikke mindst børnenes forældre. Bogen er meget smukt illustreret med mange fotos, og nuttethedsfaktoren er høj.

Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrikStrik til børn fra PaelasDrengestrik, 2008, men der findes også mange andre fx Strik til børn fra Paelas, 2016 og Drengestrik, 2014Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrik, 2008, men der findes også mange andre fx , 2016 og Drengestrik, 2014Forfatteren har en række strikkebøger med børnetøj bag sig som fx Kæk og klassisk børnestrik, 2008, men der findes også mange andre fx Strik til børn fra Paelas, 2016 og , 2014.