Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Kærlighedens historie


Beskrivelse


Gennemgang af forskellige tiders tanker om kærlighed. I bogen fortælles historierne om nogle af verdens mest kendte elskere som Don Juan og Casanova, samt store kærlighedshistorier som Romeo og Julie og Hosekræmmeren.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 13. apr. 2015

"Kærlighedens historie" fortæller, hvordan kærligheden har udviklet og forandret sig historisk gennem tiden. Bogen kan læses fra 11 år både af interesse og ved projekter og emneopgaver i skolen.

Bogen er opbygget kronologisk og fortæller om vigtige perioder i kærlighedens historie fra Antikkens Grækenland (ca. 700 f.Kr.) og frem til nu. Ved de forskellige perioder fortælles om forandringerne i opfattelsen af kærlighed og gives eksempler på berømte kærlighedshistorier fra den tid.

Det er en meget flot og spændende bog, som er en ren guldgrube af viden om kærlighed, hvis man skal arbejde med emnet i skolen.

Jeg kender ikke andre bøger for unge læsere, der som denne bog fortæller rent historisk om kærlighed. Bogen kan læses sammen med bøger om kærlighed følelsesmæssigt, som fx Absolut for drengeAbsolut for piger og Absolut for pigerJeg kender ikke andre bøger for unge læsere, der som denne bog fortæller rent historisk om kærlighed. Bogen kan læses sammen med bøger om kærlighed følelsesmæssigt, som fx Absolut for drenge og .


Børn & bøger

Årg. 68, nr. 6 (2015)

af

af

Kurt Kristensen

Årg. 68, nr. 6 (2015)