Bøger / skønlitteratur / roman

Kærlighedsbrevet


Beskrivelse


Journalist Joanna Halstrøm hvirvles ind i en mystisk sag om et gammelt kærestebrev. Opklaringen bliver hurtigt livsfarlig og Joanna må kæmpe mod stærke kræfter, der for alt i verden vil holde brevets indhold skjult.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. maj 2018

af

af

Christine Christensen

d. 16. maj 2018

Kan et gammelt kærestebrev virkelig vælte det engelske monarki og hvor langt vil MI5 gå for at forhindre det? Romantisk drama for alle Lucinda Riley-fans.

Den unge journalist Joanna Halstrøm modtager en dag en mystisk kuvert med posten. Kuverten indeholder et brev fra en ældre kvinde, der beder Joanna om et besøg, da hun har en vigtig historie at fortælle. Vedlagt er et gammelt kærestebrev til den nu afdøde skuespiller James Harrison fra en ukendt kvinde. Joannas instinkt vækkes, da den gamle dame findes myrdet i sit hjem og samtidig involverer hun sig med Harrisons charmerende barnebarn, Marcus og hans søster Zoe, der selv har deres egne kærlighedsaffærer at slås med. Men det viser sig hurtigt, at det er med livet som indsats at dykke ned i den mærkelige gamle sag og snart er det umuligt at vide hvem, der er ven og hvem, der er fjende.

Flere kærlighedshistorier er viklet ind i hinanden i dette drama, med tråde til det engelske kongehus. Det er godt håndværk og dog irriterer de mange "tilfældigheder" en anelse, ligesom der må være en grænse for royale skandaler. Men ellers er det ren romantisk overload, der er perfekt til en tur i hængekøjen.

Riley brygger på samme opskrift som Jojo Moyes, Nora Roberts eller Kate Morton. Det er en grunddej af kærlighed, en teske erotik, et slat action - måske endda et dødsfald, et skvæt humor og en god håndfuld romantik.


litteratursiden.dk

d. 11. juni 2018

af

af

Lene Jensen

d. 11. juni 2018

Kærlighedsbrevet har krimielementer, og der findes mange bedre krimiforfattere end Lucinda Riley, hvis styrke ligger i den storslåede historie og det smukke sprog. I modsætning til forfatterens andre...