Bøger / faglitteratur / bagebøger

Kagebogen : nemme skærekager til enhver lejlighed


Beskrivelse


Duften af hjemmebag og smagen af skærekage er indbegrebet af dansk hygge. Denne kagebog samler en række opskrifter på traditionelle og lidt mere avancerede skærekager, der alle kan bages af store børn og voksne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2020

af

af

Christine Christensen

d. 21. sep. 2020

Duften af hjemmebag og smagen af skærekage er indbegrebet af dansk hygge. Denne kagebog samler en række opskrifter på traditionelle og lidt mere avancerede skærekager, der alle kan bages af store børn og voksne.

Bagedyst-vinder, blogger og bagebogsforfatter Annemette Voss Fridthjof har i denne kagebog samlet sine yndlingsskærekage-opskrifter. Selvom der altid kan udvikles nye kagesammensætninger, nye smage og dekorationer, har Annemette oplevet, at hun gang på gang vender tilbage til klassiske kager som jordbærkage, gulerodskage, marmorkage, citronmåne eller klassens time-kage. De traditionelle kager er altid et hit, men de lidt mere eventyrlystne kan kaste sig ud i variationer som mandelkage med rabarber, polentakage med appelsin eller cappuccinokage. Alle kager har opgivet sværhedsgrad, ligesom der til hver opskrift er angivet forskellige slags toppings eller glasurer. Bagerst et lille afsnit om tilbehør som coulis, skum, is og frosting.

Lettilgængelig og indbydende kagebog for både begyndere og øvede bagere. Alle opskrifter er illustrerede med farvefotos. Alle ingredienser kan købes i almindelige supermarkeder.

Enkle kager findes også i Grigos hjemmebagKagedrømme - også til hverdagPiece of cake, der dog også indeholder andet end skærekager. Kagedrømme - også til hverdag har også opskrifter på bagværk i flere sværhedsgrader. Forfatterens egen Piece of cake indeholder ligeledes enkle opskrifter på kager, boller og lagkagerEnkle kager findes også i Grigos hjemmebag, der dog også indeholder andet end skærekager. har også opskrifter på bagværk i flere sværhedsgrader. Forfatterens egen Piece of cake indeholder ligeledes enkle opskrifter på kager, boller og lagkagerEnkle kager findes også i Grigos hjemmebag, der dog også indeholder andet end skærekager. Kagedrømme - også til hverdag har også opskrifter på bagværk i flere sværhedsgrader. Forfatterens egen indeholder ligeledes enkle opskrifter på kager, boller og lagkager.