Bøger / faglitteratur / bagebøger

Kagedrømme - også til hverdag


Beskrivelse


Opskrifter på tærter, chokoladekager, lagkager, skærekager m.m. i varierende sværhedsgrader.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. mar. 2019

af

af

Martin Jørgensen

d. 6. mar. 2019

En af Danmarks populære kagebloggere guider den kageglade gennem en række opskrifter på hverdagskager i varierende sværhedsgrader. For det bageglade publikum.

Ditte Julie er blogger, you-tuber, kageformidler og tidligere deltager i DRs Den Store Bagedyst. Hun har tidligere udgivet opskriftsbøger, både fysisk og digitalt. Her præsenterer hun sine bud på traditionelle hverdagskager med et pift, samt mere avancerede kreationer. Hver opskrift ledsages af et eller flere fotos samt opskrifter, der varierer en del i længde. Et par opskrifter er ganske udførlige over flere opslag. I bogen findes 23 opskrifter, hvor hovedparten er på deciderede kager og enkelte på fx boller.

Bogen er en lille indbydende sag, og forfatterens baggrund som blogger med fin strukturering af opskrifterne samt flotte fotos, lader sig ikke fornægte. Den grafiske stil er stram og ren, men de steder hvor opskrifter beskrives mere grundigt fungerer ganske fint. Der er mange om kagebuddet, men det kageglade publikum er en dedikeret skare, så denne udgivelse spåes kort tid på hylden, og forhåbentligt lang tid hjemme i folks køkkener.

Flere tidligere Bagedyst-deltagere har udgivet bagebøger. Andre populære titler er fx Klassisk TobiasMickis kagerTid til kage og Mickis kager. Ditte Julie har tidligere udgivet Tid til kageFlere tidligere Bagedyst-deltagere har udgivet bagebøger. Andre populære titler er fx Klassisk Tobias og . Ditte Julie har tidligere udgivet Tid til kageFlere tidligere Bagedyst-deltagere har udgivet bagebøger. Andre populære titler er fx Klassisk Tobias og Mickis kager. Ditte Julie har tidligere udgivet .