Bøger / faglitteratur / bagebøger

Kagekarma


Beskrivelse


100 opskrifter på kager og andre søde sager fra den tidligere Bagedyst-vinder Annemette Voss - med tips og tricks til at dekorere kager med håndformede roser, male på fondant med farve og sprøjte en lagkage op med elegante roser i frosting m.m.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 30. sep. 2015

Flot kagebog til alle, der holder af at bage og gerne vil inspireres til mundvandet driver.

Forfatteren vandt "Den store Bagedyst" i 2013 og dette er hendes anden udgivelse. I bogen finder man en lang række kager, foruden et par desserter. Flere af opskrifterne er i den lidt eksperimenterende afdeling, med ingredienser som fx chili og lakrids. Selv klassikere, som vanillekransen og pavlovaen, får et moderne twist med fx appelsin eller eksotiske frugter. I bogens indledende teoriafsnit kan man blive klogere på alt fra fondantarbejde til chokoladetemperering. Bogens opskrifter er inddelt i 6 kategorier; haps, wow, skum, intens, sprød, lag lag lag og mini. Ved hver opskrift findes oplysninger om sværhedsgrad, arbejds- og bagetid, foruden en lille kommentar fra forfatterens side.

Flot og indbydende bog med et sirligt og pastelfarvet udtryk. Overskuelige opskrifter, der er til at gå til, om end de fleste af os nok må stille os tilfredse med et noget mere beskedent resultat, især dekorationsmæssigt.

I forfatterens tidligere udgivelse BagelystBlomsterbergs søde sagerNanas kageri er der mere inspiration at hente, ligesom tankerne ledes hen på Blomsterbergs bagestil, som vi møder i fx Blomsterbergs søde sager. Bagedystvinderen fra 2012, Nana F. Christensen, kan også noget med smukke og lækre kager i Nanas kageriI forfatterens tidligere udgivelse Bagelyst er der mere inspiration at hente, ligesom tankerne ledes hen på Blomsterbergs bagestil, som vi møder i fx . Bagedystvinderen fra 2012, Nana F. Christensen, kan også noget med smukke og lækre kager i Nanas kageriI forfatterens tidligere udgivelse Bagelyst er der mere inspiration at hente, ligesom tankerne ledes hen på Blomsterbergs bagestil, som vi møder i fx Blomsterbergs søde sager. Bagedystvinderen fra 2012, Nana F. Christensen, kan også noget med smukke og lækre kager i .