Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kager du bager igen


Beskrivelse


Kagebagebog for alle kageelskere med 45 kageopskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2023

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 26. maj 2023

Kagebagebog for alle kageelskere med 45 kageopskrifter.

Opskrifterne er inddelt i: skærekager, tærter, fadkager & snaskede dessertkager, fællesskabskager & cheesecakes, morgenkager & "pandekager" samt små søde kager. Opskrifterne er traditionelt sat op med ingrediensliste og opskriftsvejledning - samt antal personer kagen er til. Resultatet er vist på et foto. Til hver opskrift er også en lille historie/fortælling, og der er diverse tips igennem bogen. Forrest i bogen er en råvareliste og bagest er et alfabetisk register. Forfatteren er madjournalist og kogebogsforfatter.

Indbydende og inspirerende bagebog med mange forskellige slags kager - både i den lette og i den sværere ende. Bogens force er, at det er (af forfatteren) gennemprøvede og derved udvalgte kager med god smag, naturlige ingredienser og god konsistens, som hun gerne bager igen og igen.

De fleste (nyere) kagebøger handler om bestemte slags kager, fx 100 bradepandekagerKager & desserterBagebogen til hele året, eller er blandet med andet, fx Kager & desserter. Af nyere bagebøger med blandet indhold findes bl.a. Bagebogen til hele åretDe fleste (nyere) kagebøger handler om bestemte slags kager, fx 100 bradepandekager, eller er blandet med andet, fx . Af nyere bagebøger med blandet indhold findes bl.a. Bagebogen til hele åretDe fleste (nyere) kagebøger handler om bestemte slags kager, fx 100 bradepandekager, eller er blandet med andet, fx Kager & desserter. Af nyere bagebøger med blandet indhold findes bl.a. .