Bøger / faglitteratur / bagebøger

Kager og desserter med LCHF


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2015

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 4. sep. 2015

Bag lidt sundere kager til kaffebordet, dessert, hverdag og fest. Alle opskrifter er fri for sukker og gluten, velegnede for diabetikere, dem med glutenfølsom mave og til slankekuren.

Svensk madbloggers 3. bog, fortsat om LCHF-metoden til vægttab og sundhed. Bogen indeholder opskrifter på kendte klassikere som sandkage, mazarin og toscakage, frugttærter og cupcakes, islagkage, de populære svenske kanelbullar og luciabrød. I indledningen er der gode råd om bageteknik, ingredienser og alternativer til disse, hvis man fx ikke køber sit mandelmel færdigt. Hver opskrift præsenteres på et dobbeltopslag med helsides farvefoto.

Fin og indbydende bagebog, der vil have stor appel til de mange, der dyrker sundhed og slankning med kost, der indeholder mere fedt og protein og er sukker- og glutenfri. Hver kageopskrift er grundigt beskrevet, men der er ikke angivelse af næringsværdi eller fyldestgørende information om, hvor man kan købe de anvendte specialingredienser.

Forfatteren har også skrevet BrødBrød & kagerSunde søde sagerSundere kagerSmart sødt, også baseret på LCHF-princippet. Blandt de efterhånden mange kogebøger om dette findes & kager og Sunde søde sager, der udelukkende beskæftiger sig med det søde køkken. Glutenfri bagebøger er ligeledes blevet mere udbredte, fx Sundere kager og Smart sødtForfatteren har også skrevet Brød, også baseret på LCHF-princippet. Blandt de efterhånden mange kogebøger om dette findes og Sunde søde sager, der udelukkende beskæftiger sig med det søde køkken. Glutenfri bagebøger er ligeledes blevet mere udbredte, fx Sundere kager og Smart sødtForfatteren har også skrevet Brød, også baseret på LCHF-princippet. Blandt de efterhånden mange kogebøger om dette findes Brød & kager og , der udelukkende beskæftiger sig med det søde køkken. Glutenfri bagebøger er ligeledes blevet mere udbredte, fx Sundere kager og Smart sødtForfatteren har også skrevet Brød, også baseret på LCHF-princippet. Blandt de efterhånden mange kogebøger om dette findes Brød & kager og Sunde søde sager, der udelukkende beskæftiger sig med det søde køkken. Glutenfri bagebøger er ligeledes blevet mere udbredte, fx og Smart sødtForfatteren har også skrevet Brød, også baseret på LCHF-princippet. Blandt de efterhånden mange kogebøger om dette findes Brød & kager og Sunde søde sager, der udelukkende beskæftiger sig med det søde køkken. Glutenfri bagebøger er ligeledes blevet mere udbredte, fx Sundere kager og .