Bøger / faglitteratur til børn / bagebøger

Kagetid! : et kreativt univers


Beskrivelse


Bagebog med opskrifter på bl.a. cupcakes, små og store kager, lagkager og desserter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2017

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 31. aug. 2017

Bagebog med såvel kageopskrifter som kreative indslag for de fingernemme. Et feminint og tøset univers med kager og kreationer for piger i alle aldre og deres mødre.

Bogens opskrifter er inddelt i kategorier/temaer som eksempelvis "Cupcakes", "Lagkager" eller "Fødselsdag". Og det gælder både for opskrifterne på alt det spiselige og anvisningerne på de papirfremstillede kreationer, der fx tæller et lille cupcakehus eller en foldet kagepose. Kagerne er for de flestes vedkommende klassikere som hindbærsnitter, Kajkager og brunsviger, men med et til anledningen kreativt twist, som matcher bogens univers. Liv Martine vandt Den Store Bagedyst på DR i 2015. Dette er hendes første bog. De tegnede illustrationer og kagepynten er tegnet og designet af Simone Thorup Eriksen.

En gennemført tøset kage-krea-bog, som vil tilfredsstille ethvert hunkønsvæsen (og sikkert enkelte hanner), der har interesse i at bage kager og lave desserter. Opskrifterne er udførlige og enkle - også når der er flere arbejdsgange i spil. Bogens fotografier af kagerne og de tegnede illustrationer er af høj kvalitet, og selvom de fleste kager er kendte klassikere, har de alle et element af noget nyt, sjovt eller skævt, som genopliver lysten til at lave banankage eller medaljer.

Sabine Lemires Den store pigebogJulebogen og Julebogen indeholder også både mad- og kageopskrifter samt anvisninger på kreative syslerSabine Lemires Den store pigebog og indeholder også både mad- og kageopskrifter samt anvisninger på kreative sysler.