Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kama Sutra supersex : oplev erotisk fryd uge for uge


Beskrivelse


52 seksuelle stillinger - en for hver uge i året - fra det gamle Østens skrifter kombineret med nutidig sexekspertise. Med fotos og trin-for-trin beskrivelser af elskovsstillingerne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2009

af

af

Mette Fersum

d. 30. okt. 2009

Bogen henvender sig til alle, der har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Kama Sutra sex. Dog er det en meget lyserød bog illustreret med tegnede blomster på forsiden, så måske er det kun kvinder, der vil eller tør tage den.

Denne bog blander gammel visdom fra Østen, især fra Indien med nutidens viden om sex. Her er 52 seksuelle stillinger, en for hver uge i året. Man kan i bogen lære at pirre og lokke, gå på opdagelsesrejse gennem sensualiteten, lære at give sanselig smeltende massage, forføre hjernen osv. Den har smukt fotograferede stillinger, såsom tigerstillingen, måger i flugt og silkeormen, og der gives gode råd om, hvordan man kan optimere sit sexliv, få indsigt i en ny verden af seksuel udforskning, afprøve nye oplevelser sammen med sin partner. Her er alt om, med forfatterens egne ord smeltende sanselighed, erotiske sanseindtryk, ren nydelse og den ultimative oplevelse. Her er ikke noget hokus pokus og sat op på en piedestal. Tværtimod er bogen indbydende, meget nøgtern og med reel beskrivelse af hvad Kama Sutra sex er, og hvordan det kan peppe sexlivet op.

Forfatteren har tidligere skrevet bogen Ægte Kama Sutra : sexlivets hemmeligheder, 2007. Ifølge materialevurderingen for denne bog ligner den meget den nye bog og har samme rolige og stilfulde præg. Hvad der er tilført af nyt er svært at afgøre.

En sober bog som fortæller alt om Kama Sutra sex, og layoutet er meget lyserødt.