Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kampmagikeren


Beskrivelse


Fletcher og hans venner er fanget i æteren med begrænsede forsyninger af planten, der beskytter dem mod æterens giftige luft. Albino-orken er ved at forberede sin hær, så spørgsmålet er, om der er sikkert i Hominum, hvis det lykkes dem at komme hjem?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2019

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 21. aug. 2019

Tredje og sidste bog i den spændende trilogi "Påkalderen", til dig, der holder af episk fantasy med et gennemtænkt magisystem, kærlige og farlige dæmoner, og fantastiske folkeslag. Fra 12 år.

Fletcher og hans venner er fanget i æteren på flugt fra albinoorken og de dødbringende orkshamaner. Planten de fandt hos orkerne gør dem immune for æterens giftige luft, men deres forsyninger er begrænsede, og nu starter en farlig rejse gennem æteren, hvor de både søger efter den gule plante og Hominums del af æteren, for at finde en portal hjem. Tilbage i Hominum venter endnu en fare og vennerne bliver kastet ind i et politisk spil, samtidig med at orkhæren forbereder sig på krig.

Meget spændende afslutning på serien. Det hele foregår i højt tempo med mange gode fantasy-elementer. Matharu formår at vise, hvordan nogle opnår magt ved at så splid mellem racer, og emner som racisme og magtbegær bliver en del af handlingen. Samtidig er det en helt almindelig fantasy-historie, der i lige så høj grad handler om Fletcher, hans venskaber, problemer og udvikling. Oversættelsen er desværre klodset med for meget direkte oversættelse og enkelte deciderede fejl. Det ødelægger dog ikke oplevelsen af denne forrygende afslutning på trilogien.

Hvis du holder af Pokémon og fantasy-spil vil du genkende og glædes over mange ting i denne serie. For dig, der læser serier som "Magisterium" ( JernprøvenDjævelens lærling ) og "Den store djævlekrig" ( Djævelens lærling )Hvis du holder af Pokémon og fantasy-spil vil du genkende og glædes over mange ting i denne serie. For dig, der læser serier som "Magisterium" ( Jernprøven ) og "Den store djævlekrig" ( ).


litteratursiden.dk

d. 20. aug. 2019

af

af

Arne Larsen

d. 20. aug. 2019

Bind for bind er serien blevet bedre og bedre, og samlet set fremstår hele værket som et godt bud på en moderne klassiker indenfor genren. Taran Matharu er med sin trilogi, ’The Summoner’ ('Påkaldere...